Timp de relaxare cu MasterCard!

mastercard_2_ro_2

La orice serviciu Thai achiziționat cu cardul tău Mastercard Gold, Platinum, Business, Corporate, World sau World Elite, vei primi un voucher de 30 minute timp cadou.

Cu o valabilitate de 3 luni, te poți bucura de experiențe autentice Thai la Centrul nostru. Oferta nu se aplică pentru sesiunile de yoga sau produsele aflate la vânzare și nu se poate cumula cu alte reduceri existente.

 

Te așteptăm!

Hatha Yoga
Hatha Yoga este starea în care mintea, corpul și sufletul sunt în armonie. Astfel corpul devine mai flexibil, mintea ascuțită și liniștită pentru a ne putea deschide și descoperi potențialul nelimitat din noi.

Gift Card Thai Therapy

Oferă un cadou cu adevărat special pentru cei cu-adevărat importanți pentru tine: Gift Cardul Thai Therapy.

Alege serviciile pe care dorești să le faci cadou din catalogul nostru și vino la Centrul de Terapii Tradiționale Thailandeze să pregătim împreună cadoul perfect!

Te așteptăm!

THAI 4 ALL

4 Family
4 Corporate
4 New Beginnings

Momentele speciale trebuie să le petreci alături de cei dragi, într-o ambianță plină de armonie și relaxare.

Vino la Thai Therapy împreună cu familia, prietenii, colegii pentru a vă răsfăța trupul și mintea deopotrivă cu clipe de savoare thailandeză.

Cand iti doresti relaxare deplina, insa iti place sa fii in compania prietenilor, te asteptam la Centrul de Terapii Traditionale Thailandeze intr-un grup de maxim 8 persoane si  veti beneficia de toata atentia noastra sub amprenta ritualurilor thailandeze, baie si sauna cu ierburi thai, sedinte de yoga, concerte cu handpan si harpa africana oferite de Free2Flow, si cu o masa sanatoasa sustinuta de prietenii nostrii de la Samsara.

Sau poate vrei să recompensezi cea mai buna echipă din compania ta! Oferă-le o zi de relaxare, detașare și armonie la centrul Thai Therapy, într-un cadru perfect pentru un teambuilding.

Oricare ar fi motivele pentru a sărbători, te așteptăm cu drag!

Contactează-ne și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie. Mai mult, vei primi o ofertă personalizată, adaptată dorințelor grupului tău.

PRODUSE

Momentele de răsfăț, prospețime, relaxare și rafinament fac timpul să se dilate.

Îți oferim o amintire unică și 10 % discount la ceasurile NOAH.

Relaxează-te în Gardenia Room în timp ce îți personalizezi un ceas cu adevărat deosebit, sub amprenta NOAH. Poți alege să ți se graveze un mesaj care să îți aducă aminte de momentele unice din viața ta sau să dăruiești cadoul perfect unei persoane speciale.

Combinația dintre frumusețea lemnului si tehnologiile avansate folosite fac dintr-un ceas o adevărată comoară ce imortalizează timpul petrecut la Centrul Thai Therapy.

Pentru mai multe detalii, te așteptăm pe site-ul www.noah-watch.com/

Exprimă armonia din tine prin stilul inspirat din natură. Alege să spui o poveste prin gențile lucrate manual în atelierul familiei Lemnia. Acum le găsești și la Thai Therapy!

 


Marie Nouvelle este un brand ce încorporează arta în ritmul cotidian al vieții de zi cu zi. În spatele acestei viziuni creative se află artistul vizual Maria Demerngiu.

Toate eșarfele Marie Nouvelle sunt făcute din mătase 100% naturală și înglobează picturi din diferite expoziții personale ale Mariei Demergiu, dar, cel mai important amănunt, fiecare poartă cu sine o stare care așteaptă să fie descoperită.

Produsele se găsesc în Centrul nostru de Terapii Tradiționale Thailandeze.


Cup&Candle
este un produs eco-chic: ceară din soia nemodificată genetic, o ceară eco-friendly și non-toxică, spre deosebire de ceara cu parafină. În plus, Cup&Candle pune în valoare cești vintage, din porțelanuri cu dichis. Odată ce lumânarea a ars, ceașca poate fi refolosită.

Cup&Candle aduce un plus la atmosfera liniștitoare din livingul tău. Sau poate fi un cadou frumos pentru cineva drag.

Te așteptăm în Centrul nostru de Terapii Tradiționale Thailandeze!

Contact

Pentru programări vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0364 737 829 

E-mail: office@thaitherapy.ro

Manager
Delia Lăcrimioara Pleșa
delia@thaitherapy.ro

 

Dragi clienți, ne puteți găsi la adresa:
THAI THERAPY România, 
Str. Emil Racoviță Nr.5, 400165, Cluj-Napoca

Program:
Luni-Vineri: 9:00-21:00
Sambata: 9:00- 15:00