Regulament intern

PROGRAMARI

Programarile se pot face telefonic/WhatsApp/online Site www.thaitherapy.ro/Facebook.

 

Programarile necesita Confirmare cu 24h inainte.

 

Pentru Programarile Neconfirmate, Centrul Thai Therapy isi rezerva dreptul la Anulare automata a acestora, iar aceasta Programare se va oferi conform Cererilor Clientilor

 

Programarile se pot modifica cel tarziu cu 24 h inainte.

 

In cazul Neprezentarii sau Anularii cu mai putin de 4 h prealabil, clientului i se vor onora cereri pentru Rezervari doar cu Plata acestora in Prealabil

 

Centrul Thai Therapy isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 

Programarile se pot face pe o perioada de maxim 30 de zile.

 

In cazul anularii, clientii sunt reprogramati in functie de disponibilitatea Centrului

GIFTCARD

Giftcardurile contin sedinte de masaj, cu durata incepand de la cel putin 75 de minute, la pretul unic, ofertat de companie.


Giftcardurile au valabilitatea mentionata pe cartoleta, incepand cu ziua achizitiei, pana si inclusiv in ultima zi mentionata.


Giftcardurile cu Valabilitatea expirata, nu se pot rezerva sau rambursa.


Contravaloarea cardului cadou poate fi rambursată în cazul în care clientul nu a beneficiat de servicii datorită unor cauze care nu sunt imputabile acestuia și sunt cauzate din culpa centrului Thai Therapy.


Valabilitatea se poate modifica doar daca, din motive neprevazute, compania nu poate presta aceste servicii in intervalul mentionat.


Valabilitatea se modifica pe o perioada limitata si/sau perioada in care compania nu poate presta aceste servicii, aceasta fiind transmisa clientului in momentul cererii pentru programare.


Valabilitatea se poate modifica si in urmatoarele circumstante valabile atat pentru client cat si pentru companie: probleme tehnice ale centrului, probleme de sanatate, probleme de ordin legal, situatii neprevazute care nu depind de Centrul Thai Therapy


Valabilitatea Gift Cardurilor se poate modifica, conform punctelor 3,4 si 5, doar daca clientii care dețin un Giftcard, anunta prin email la info@thaitherapy.ro sau whatsapp la numarul 0770 375 781 in perioada de valabilitate a acestuia. Cererile trimise după ce Gift Cardul a expirat nu sunt luate in considerare.


Și centrul Thai Therapy se obliga sa anunte clientii in aceeași perioada de valabilitate in caz ca nu poate onora programarile din motivele menționate mai sus.


Giftcardurile sunt individuale, acestea pot fi transmisibile


Giftcardurile contin durata regasita pe cartoleta, care poate fi folosita pentru o singura sedinta de masaj.


Giftcardurile pot fi folosite ca metoda de plata pentru sedinte cu durata diferita, iar clientul va achita doar diferenta.


Sedinta va fi considerata achitata cu Giftcard doar daca clientul prezinta numar inregistrare regasit pe cartoleta, acesta fiind necesar a fi prezentat la receptie si la momentul programarii.

Thai #metime Club

Pachetul contine 3 sau 7 sedinte de masaj cu durata de 75 sau 90 de minute.


Sedintele trebuie programate in cursul a 30 de zile, respectiv 90 de zile pentru pachetele cu 7 sedinte.


Tipul de masaj se alege cel tarziu cu 24h inainte pentru o cat mai buna organizare.


Acest pachet se achita integral de la prima sedinta.


Acest pachet este dedicat exclusiv beneficiarului.


Sedintele nu sunt transmisibile.


Durata regasita in pachet poate fi programata pentru sedinte cu durata de minim 75 de minute.


Durata regasita in pachet se poate cumula in sedinte cu durata mai lunga.


In cazul Confirmarii programarii, dar Neprezentarii, sedinta nu va mai fi Validata si Reprogramata


Pachetele cu valabilitatea expirată, nu se pot rezerva sau rambursa.


Contravaloarea cardului cadou poate fi rambursată în cazul în care clientul nu a beneficiat de servicii datorită unor cauze care nu sunt imputabile acestuia și sunt cauzate din culpa centrului Thai Therapy.