Tratamentele de masaj pentru cuplu sunt modalitatea ideală de a vă reconecta!

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților

La Thai Therapy, cuplurile pot sărbători Ziua Îndrăgostiților printr-o gamă diversificată de masaje și tratamente concepute pentru a promova starea de bine.

De la combinarea armonioasă a masajului thailandez cu cel Shiatsu, până la utilizarea pietrelor calde pentru a diminua tensiunea și stresul, fiecare tratament este o invitație la conexiune și liniște. Tratamentele includ, de asemenea, utilizarea uleiurilor esențiale și a compreselor cu ierburi thailandeze, oferind o experiență completă de răsfăț și reînnoire.

Sărbătorește Dragostea cu un Cadou Memorabil

O experiență de relaxare dedicată cuplurilor

Pachet Exclusiv de Masaj pentru Cupluri

Profitați de pachetul nostru exclusiv de masaj pentru cupluri, creat special pentru a vă oferi o experiență de neuitat într-o atmosferă calmă și primitoare.

Este momentul perfect pentru a vă reconecta cu partenerul și a vă bucura împreună de arta masajului thailandez, într-un cadru care promovează armonia și binele spiritual.

CONEXIUNI ÎN CUPLU. ÎMPĂRTĂȘIM ÎMPREUNĂ

Couples Thai & Swedish Blend

Orientul si Scandinavia intr-un blend unic! Experienta spa ce o impartasesti alaturi de acea persoana speciala
Predați-vă calităților terapeutice și reparatoare ale masajului thailandez și Shiatsu cu puncte de presiune combinate cu miscari blande de effleurage din tehnica masajului clasic suedez. Uleiurile esențiale pure hidratează și armonizează mintea și corpul.

Couples Thai Aroma Stones Massage

Topeste stresul și tensiunea Experienta spa ce o impartasesti alaturi de acea persoana speciala

Pietrele încălzite sunt folosite pentru a promova circulația sângelui și pentru a ajuta la eliminarea tensiunii. Mintea ta se va relaxa datorită combinației de mișcări blande de masaj și căldura degajată de pietre.
Calmează mușchii care au fost solicitati datorita domeniului de activitate, sport sau exerciții fizice Ajută leziunile musculare să se vindece, și previne aparitia unora noi.

*te invităm să găsești informații despre produsele folosite la Ingrediente alese cu grijă

Couples Exotic spices and Salt Massage

Îndepărtați-vă grijile. Experienta spa ce o impartasesti alaturi de acea persoana speciala

Acest tratament face pielea radiantă de sănătate și catifelată la atingere. Acest masaj cu săruri de Hymalaya îmbinate cu un cocktail de uleiuri esențiale, oferă hrănire pentru refacerea și rehidratarea pielii în timp ce o face mătăsoasă și netedă, reface pielea uscată și îi dă o nouă viață.

 

*te invităm să găsești informații despre produsele folosite la Ingrediente alese cu grijă

Couples Biorhythm Balance

Regăseşte-ţi bioritmul potrivit! Experienta spa ce o impartasesti alaturi de acea persoana speciala

Această şedinţă se focalizează pe reechilibrarea bioritmului natural al organismului şi pe relaxarea sistemului nervos. Calmează corpul şi îmblânzeşte mintea! Folosind ingrediente de calitate superioară, în clipa în care sunt absorbite prin toţi porii, se obţine un echilibru. Trăieşte o experienţă completă în baia cu lapte din migdale, masajul cu saruri si ulei esential pe masa de marmura incalzita, completat de masajul top to toe potrivit nevoilor corpului tău!

*te invităm să găsești informații despre produsele folosite la Ingrediente alese cu grijă

Couples Thai Deep Tissue Massage

Masajul în cuplu este o terapie de care te poți bucura alături de persoana iubită, o experiență senzorială în doi.

Atmosfera romantică este amplificată de aroma uleiurilor esențiale, de muzica ambientală, lumina difuză cât și de efectul terapeutic prin presiune mai intensă al masajului autentic thai, menite să elibereze tensiunea musculară. La sfârșitul terapiei se servește un ceai cu specific thailandez, în funcție de preferințe, combinând și stimulând cele 5 simțuri, într-un ritual de armonie perfectă.

 

*te invităm să găsești informații despre produsele folosite la Ingrediente alese cu grijă

Gift Card

Rezervă Acum

Rezervați acum pentru a vă asigura locul în paradisul nostru de relaxare și a transforma fiecare zi din luna februarie într-o amintire prețioasă.

Rezervare

Te vom contacta și vom stabili detaliile programării.